Şbt

Bakanlığımız tarafından yayınlanan  "Bizden " isimli bültenin Şubat sayısı velilere ulaştırılmak üzere öğrencilere dağıtımı sağlandı.

Ock

Bakanlığımız tarafından yayınlanan Bizden Bülteninin Ocak Sayısı velilerimize ulaştırılmak üzere öğrencilerimize dağıtıldı.

Ock

Okulumuz Pansiyonunda Rehber Öğretmenimiz  Hülya YAZICI tarafından öğrencilerimize kişisel temizlik ve tuvalet kullanımı eğitimi verildi.

Ock

Rehber Öğretmenimiz Hülya YAZICI tarafından öğrencilerimize mahremiyet eğitimi verildi ve öğrencilerimiz etkinlikler yardımıyla istismara yönelik bilinçlendirildi.

Ock

Milli Eğitim Müdürümüz Olgun ŞENSOY ve Şube Müdürümüz Murat ÇALIŞKAN Okulumuz Pansiyonunu ziyaret ederek akşam yemeğinde öğrencilerle bir araya geldiler.

Ock

İlçe Kaymakamımız Sayın Hüseyin Remzi KONAK,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Olgun ŞENSOY ile Okulumuz Pansiyonunu ziyaret ederek akşam yemeğinde öğrencilerle buluştu.Yemek sonrasında Okulumuz Müzik Öğretmeni Halise Merve ALBAYRAK ve Cumhuriyet Ortaokulu Müzik Öğretmeni Kenan KARAKAYA tarafından hazırlanan müzik programına gitarı ile eşlik etti.

Ock

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz Remzi KURT ve Nazlı AYVAZ ile birlikte Yerli Malı Haftası etkinliği yardımıyla yerli tüketimin önemi hakkında bilgilendirildiler.

Ock

Türkeli İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli okulumuzu ziyaret ederek özel eğitim sınıfı öğrencilerimize kırtasiye malzemesi hediye ettiler.

Ock

İlçe Kaymakamımız Sayın Hüseyin Remzi KONAK,Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Yaşar ilhan, Cumhuriyet Savcısı Sayın Mehmet GÜNEY ve İlçe Protokolü ile Okulumuz pansiyonunu ziyaret ederek öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya geldiler.