Mrt

Bakanlığımızın 'ücretsiz bir öğün beslenme'verilmesi uygulaması ile ilgili 06.03.2023 tarihinde okulumuz pansiyonu yemekhanesinde çalışmalar yürütülmeye başlanmıştır.

Mrt

okulumuz pansiyonunda öğrencilere waffle etkinliği düzenlendi.

Mrt

6.02.2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen deprem dolayısı ilçemizden giden yardımlarda okulumuz aktif olarak kullanılmıştır.

Kas

Okulumuzda afet farkındalık eğitimi kapsamında öğrencilere ''Afet Farkındalık Eğitimi'' adlı video izletildi.

Kas

Okulumuzda sivil savunma kulübü öğretmeni  Ali Eren ÇİÇEK önderliğinde deprem tatbikatı yapıldı. tatbikatten önce yapılması gerekenlerle ilgili olarak gerekli bilgiler öğrencilerle paylaşıldı.

Kas

Okulumuzda yapılan deneme sonucunda ilk üçe giren öğrenciler ödüllendirildi.

Kas

Okulumuzda öğrenci ve personel ile birlikte yangın tatbikatı yapıldı.

Kas

Cumhuriyet'imizin 99. yaşını okulumuzda düzenlediğimiz törende coşkuyla kutladık.

Kas

ilçe genelinde düzenlenen '' Atatürk'le Geleceği Aydınlatmak'' konulu şiir yarışmasında okulumuz 8-A öğrencisi Yıldız AKSOY ilçe 1.si oldu.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda Atatürk'ü anma programı düzenlendi.

SİNOP ÜNİVERSİTESİ 1.OYUN ŞENLİĞİ