Haz

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuzda ''Bir Mahya da Sen Ekle'' sloganı ile öğrencilerimiz mahya hazırladı.

Haz

May

'Haydi Bil Bakalım' bilgi yarışmasına katıldık.

May

Okulumuz 8-A öğrencilerini Sinop'a Lise Tanıtım Gezisine götürdük.

May

'Bir Kitap da Sen Anlat' projesi kapsamında okulumuzu 7-A Öğrencilerinden Şükriye ÇELİK temsil etti.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası Okulumuz Özel Eğitim Öğrencilerinin hazırladığı programla kutlandı.

Mrt

ilçemizde düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünü kutlamak için  Akif'in sözü Cumhuriyet'in 100'ü temalı kompozisyon yarışmasında 8-A sınıfı öğrencimiz Dilek ÖZTÜRK 1. oldu.

Mrt

okulumuzda öğrencilerin genel durumu ile ilgili bilgi verilmek için veli toplantısı 09.03.2023 tarihinde saat 10:00 gerçekleşti.

Mrt

okulumuz pansiyonunda üniversite öğrencilerinin düzenlemiş olduğu sinema gecesi yapıldı.

Mrt

OKULUMUZDAKİ PANOMUZ BELİRLİ GÜN VE HAFTALARDA AKTİF OLARAK KULLANILMAKTADIR.

Mrt

12 MART İSTİKLAM MARŞININ KABÜLÜ VE MEHMET AKİF'İ ANMA HAFTASINDA OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERE  MEHMET AKİF ERSOY BELGESELİ İZLETİLDİ.